Bananowo-kokosowe z daktylowym spodem |
![]() |
"Sernik" z kaszy jaglanej z musem mango na spodzie daktylowo-orzechowym. |
![]() |
Chałwa słonecznikowa z 2 składników |
![]() |
Lody rumowo-czekoladowe (wegańskie) |
![]() |
Domowa nutella (bez czekolady i cukru) |
![]() |
Naturalny słodzik-domowa alternatywa cukru i odpowiednik aspiryny |
Lody kokosowo-truskawkowe z chia |
Kop energetyczny |
![]() |
Ciasto z migdałowo-daktylowym spodem |
![]() |
Budyń chia o smaku masła orzechowego |
![]() |
Orzechowo-czekoladowa kasza jaglana z daktylami |
![]() |
Sos kakaowy z nasion chia |
Sorbet brzoskwiniowo-bazyliowy z cynamonem |
![]() |
Bananowo-pomarańczowa kasza |
Ciasto bananowo-orkiszowe |
![]() |
Lody Pinacolada |
![]() |
Sorbet z melona i mięty |
![]() |
Słodko-słone domowe czekoladki |
![]() |
Niskokaloryczny deser |
![]() |
Bezy bez jajek |
![]() |
Naturalne, domowe żelki bez żelatyny |
![]() |
niskokaloryczne, bez chemii i żelatyny |
![]() |
Lody limonkowo-miętowe |
![]() |
Sernik z galaretką (bez żelatyny) |
![]() |
Przecier truskawkowy kokosem, czekoladą i tofu |
![]() |
Tamaryndowiec - co to? jak to zrobić? do czego? |
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz